За Нас

Фото студио Пента започна со работа во 1991 година, најпрво како фото студио Пентакс. Основач и сопственик е Петре Иванов од Велес. Во краток дел од своето постоење фото студио Пента ја формираше и телевизијата Пента која се емитуваше на подрачјето на град Велес. Фото студио Пента работи со најсовремена опрема од сферата на фотографијата и видеото и успешно ги следи најновите фото и видео трендови од светот, а најголем показател за тоа е вашата доверба која сите овие години ни ја укажувате.

Услуги

Нашата продукција ги нуди следните услуги на најпрофесионален начин
Фотографија
Фотографирање и изработка на секакви фотографски потреби, фотографирање свадби, продукти, модни фотосесии, 360 панорами, интериер екстериер и др.
Видео
Снимање и изработка на професионални: спотови, реклами, свадбени и други видеа до 4К.
Дрон
Фотографирање и снимање од воздух во висока резолуција до 32MP. со помош на дрон.
Принт
Дигитално печатење фотогртафии на мали и гоелеми формати, фото книги, фото канвас, покани, чаши, CD принт и др.
Студио
Фото Пента располага со 2 студиа за фотографирање од 30м2 и 40м2. идеални за фотографирање на портрети, продукти, детска фотографија.
Виртуелни тури
Изработка на 360 степени виртуелни тури со подршка од видео до 5.2k. Идеални за локали и стамбени комплекси.

Портфолио

Ви претставуваме врвна изработка од тимот на Пента продукција
PROJECTS
CLIENTS
Coffes

Тим

Запознајте го тимот кој ја креира, уредува и реализира Вашата замисла
Петре Иванов
Петре Иванов

Фотограф

Основач на Пента во 1991 година, професионален фотограф ориентиран на свадбена, студиска и евент фотографија. ​

Анита Иванова
Анита Иванова

Фотограф

Долгогодишен фото и видео оператор фокусиран на детска и алтернативна фотографија.

Иво Иванов
Иво Иванов

Видеограф

Дипломиран кинематограф, ориентиран на рекламни, музички, и промо видеа, дрон оператор и свадбено видео.

Контакт

Секогаш расположени за Вашата соработка
Адреса:
Христо Татарчев 25 Велес, Македонија
Контакт:
Phone: +38970265052